El nostre menjador amb cuina pròpia és un espai d’aprenentatge i convivència on es fomenten hàbits saludables d’alimentació, salut i higiene. El menjar s’elabora a la cuina de l’escola. La dieta és variada i saludable, amb menús especials per a casos d’al·lèrgies alimentàries.

Disposem d’una aula matinal per l’alumnat d’infantil i primària per tal de facilitar la conciliació laboral i familiar.
Aquesta aula d’acollida és des de les 8 del matí fins a l’hora d’inici de les classes. Durant aquesta estona els alumnes estaran atesos per monitors especialitzats i podran jugar a jocs de taula o dedicar-se a la lectura.

Els alumnes tenen a la seva disposició la Biblioteca de l’escola tots les dies de 8h a 14h i de 15h a 19h. A les tardes, poden fer deures i gaudir de l’hàbit de la lectura, mentre esperen per fer activitats extraescolars.

Podeu demanar online els llibres de text que necessiteu i venir-los a recollir a la pròpia escola. També us podreu acollir al servei de reciclatge des de 3r de Primària fins a 3r de la ESO.

 

Descarregar llistat de llibres pròxim curs 23-24

El nostre alumnat porta uniforme als nivells d’Infantil, Primària i Secundària fins a 2n d’ESO. Disposem d’una botiga virtual on podeu adquirir totes les peces necessàries per als vostres fills.

Oferim un servei d’infermeria al llarg de l’horari escolar, per tal d’atendre els primers auxilis en cas de necessitat.

L’escola compta amb una assegurança d’accidents per a l’alumnat contractat amb l’empresa UMAS.