Escuela Teresiana

Avís legal

El present avís legal regula l’ús del lloc web ganduxer.escolateresiana.com, del Col·legi Santa Teresa Ganduxer, amb CIF G85853455 i amb domicili c/ Ganduxer 85-103 · 08022 · Barcelona
Telèfon: 93 212 33 54.
Email: infosecretaria@ganduxer.escolateresiana.com

 

El Col·legi Santa Teresa Ganduxer pertany a la Fundació Escola Teresiana, que com a Entitat Titular i última responsable, estableix els criteris i principis que defineixen la seva Educació.

 

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d’aquest website, així com dels elements continguts en aquest, pertanyen al Col·legi Santa Teresa Ganduxer.

 

Condicions generals d’ús

 

L’objectiu d’aquest website és facilitar la comunicació entre el Col·legi Santa Teresa Ganduxer i els seus alumnes i familiars, així com oferir informació i serveis del seu interès.

 

L’usuari podrà visualitzar, imprimir o copiar els seus continguts sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la distribució, així com la modificació o alteració de tals continguts.

 

Tots els elements gràfics, logotips i anagrames que conformen que el Col·legi Santa Teresa Ganduxer estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual i són propietat exclusiva del Col·legi.

 

El Col·legi Santa Teresa Ganduxer es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes, podent canviar, suprimir o afegir continguts.

 

Enllaços des d’altres webs

 

Els usuaris i en general qualsevol persona física o jurídica que es proposi establir un link entre les seves pàgines web i la web del Col·legi Santa Teresa Ganduxer o qualsevol de les seves seccions, el podrà fer sense que es requereixi autorització prèvia per escrit per part del Col·legi i sempre que es respecti l’estructura de la part del web on enllacin.