EDUQUEM PLEGATS

Les famílies són membres clau de la nostra comunitat educativa. Plegats ens enriquim i som més forts. Promovem la comunicació família-escola i la possibilitat de participació en diferents àmbits de la vida de l’escola i en les aules.

PARTICIPA DES DE DINS

 

Us convidem a participar, també des de l’aula, compartint amb els alumnes la vostra experiència professional o algun tema d’interès per a la seva educació. També estarem encantats que acompanyeu els vostres fills en tallers i voluntariats. Cada edat ofereix oportunitats diferents per a involucrar-se, com a pare, des de l’escola.

ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES (AMPA)

 

L’AMPA de l’escola participa de forma activa en el dia a dia de l’escola:

Col·labora en campanyes i celebracions

Organitza activitats formatives per a les famílies

Té un representant en el Consell Escolar

Col·labora en les tasques del centre a través de comissions de treballen las tareas del centro a través de comisiones de trabajo.

DIA DE LA FAMÍLIA

 

És la gran festa de l’escola. Cada any per primavera la Comunitat Educativa ens trobem per conviure plegats en un ambient distès i organitzem tot tipus de tallers i activitats lúdiques. No descuidem tampoc la vessant solidària, en col·laboració amb la nostra ONG FundEO.

CONSELL ESCOLAR

 

Les famílies participen en aquest òrgan representatiu de la Comunitat Educativa a través de quatre representants de pares i mares escollits cada dos anys per les famílies del col·legi. Des del Consell Escolar participen en la vida del centre i vetllen pel seu bon funcionament.

EDUCAMOS: plataforma de comunicació

 

Educamos és una plataforma educativa que integra els processos pedagògics, de gestió i de comunicació de l’escola. A través d’Educamos podreu, per exemple, autoritzar els vostres fills a una sortida, comprovar els rebuts o rebre el butlletí de notes.