+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projectes

Projecte Lingüístic

Projecte Lingüístic

Per tal que l'ensenyament de les llengües estrangeres es dugui a terme de forma transversal i en el major nombre possible de situacions comunicatives es proposen al llarg de les etapes les activitats complementàries que es detallen a continuació: Infantil i primària

Treballem quatre llengües: català (llengua vehicular), castellà, anglès (des d’Educació Infantil) i francès (a la Primària).
A tots els cursos d'Infantil i Primària s'imparteixen en castellà dues matèries, a més a més de les hores de llengua castellana.

Fem ús de la llengua anglesa com a llengua d’aprenentatge a la Primària.

Llegir més

Mediació

mediacio 2018

Avui en dia, les relacions entre les persones són uns dels reptes que planteja l'educació per al segle XXI. Aprendre a viure junts, realitzar projectes comuns i preparar-nos per tractar els conflictes de manera pacífica i intel·ligent. Des d'aquest enfocament tots els centres educatius han de dur a terme actuacions adreçades a millorar la convivència; entre aquestes, prevenir el maltractament entre alumnes en les diferents etapes del seu procés maduratiu i d’aprenentatge.

Per millorar la convivència i avançar-nos a situacions disruptives entre alumnes cal desenvolupar i implementar dinàmiques de caire tant individual com grupal.

Llegir més

TOP