+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Pastoral

Objectiu

Logo UnitsEl nostre objectiu per aquest curs continuarà essent el mateix que dos anys enrere: "Treballar una nova manera de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat".

He treballat aquest objectiu des de diferents claus, des de la donació i entrega, cuidant-nos, des de la interconnexió, veient que el que jo faig afecta als altres, més que mai i degut a les circumstàncies això ho vam veure l'any passat. I aquest any volem treballar-lo des de la inclusió, la reconciliació i l'acollida de la diversitat. "Si només estimem als que ens estimen quin mèrit tenim" Mt 5, 46-48.

 Cadascun de nosaltres som únics i irrepetibles, som diferents sí, però units som més forts. Si ens fixem en el logo incorpora elements dels logos anteriors: les mans que acaronen i abracen el món; món que volem transformar, renovar i seguir cuidant.

Els cors i les estrelles que simbolitzen el somni de Déu i el nostre somni, unes petites fulles que fan referència a l'ecologia i finalment, aquest curs incorporem un element nou: la corda. Feta de milers de fils. Cada fil som cada un de nosaltres. Un fil es pot trencar fàcilment però molts fils fan la corda forta i resistent. Aquesta corda significa la unió de tots quan tenim un objectiu comú i de ben segur que aquest any en tenim molts d'objectius comuns!

TOP