+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Batxillerat

El batxillerat és una etapa d’estudis post-obligatòria, clau per al futur desenvolupament dels alumnes des del punt de vista acadèmic i personal. A la nostra escola volem dotar a l’alumne de les eines perquè esdevingui, des de la sòlida base acadèmica de la seva opció curricular, un subjecte de trobada i un transformador social.

Oferim itineraris de batxillerat de les àrees d’Humanitats i Ciències Socials i de Ciències i Tecnologia, en un aulari completament nou!

El projecte lingüístic de l’escola es concreta en aquesta etapa en:

 • La possibilitat de cursar la doble titulació de batxiller francès (baccalauréat) i espanyol.
 • la possibilitat de cursar el Batxillerat dual (americà i espanyol)
 • l’alumne té la possibilitat de presentar-se a les proves oficials d’idiomes (Anglès o Francès) depenent de quina hagi estat la seva opció lingüística. El lliurament dels diplomes té lloc en una cerimònia a la pròpia escola.

Els nous laboratoris de l’escola han donat un impuls renovat a la innovació pedagògica en l’estudi de les matèries científiques. Es realitzen en ambdós cursos del Batxillerat pràctiques de Física, Química i Biologia. A 2n de Batxillerat es realitza un projecte de pràctiques basat en l’estudi d’un cas en què se simula la presa de decisions pròpia del dia a dia d’un laboratori i es valora l’obtenció de resultats.

També és una eina imprescindible per al desenvolupament acadèmic de l’alumne la realització del Treball de Recerca, amb l’acompanyament personal del tutor del Treball, a cavall dels dos cursos de l’etapa.

Per a la orientació de l’alumnat en el seu itinerari acadèmic més enllà de l’escola es realitza:

 • A partir de 1r de Batxillerat, un programa de Formació i Convivència amb una assignació d’una hora setmanal en què es plantegen temes d’actualitat relacionats amb diferents àmbits i es busca la sensibilització per part de l’alumne amb les diferents realitats que l’envolten.
 • A 2n de Batxillerat s’organitzen xerrades pensades des de tres línies d’acció diferents:
  • d’antics alumnes que cursen diferents estudis universitaris que ofereixen una     visió de la realitat de les seves facultats.
  • de professionals de diferents sectors que ofereixen la visió de l’experiència concreta del seu lloc de treball i itinerari vital.
  • de les pròpies universitats que visiten la nostra escola per exposar els seus programes d’estudis i els seus trets diferencials.

Aquesta orientació també es duu a terme a través de la professa voluntat de seguiment personal de l’alumne, que forma part del caràcter propi de l’Escola Teresiana, i que es concreta en el seu pla d’acció tutorial, amb què també s’intenta donar resposta a la diversitat que planteja la realitat de l’aula.

En aquesta etapa, des de la necessitat d’oferir una educació integral, trobem especialment important també l’educació en l’oci i promocionem activitats fora d’horari escolar com sortides al teatre o cinefòrums.

La proposta d’escola en pastoral es concreta en aquesta etapa en la catequesi i celebració del sagrament de la Confirmació i a través dels voluntariats i col·laboració en campanyes de cooperació i solidaritat que animen la totalitat de l’escola. Celebrem la fe en comunitat a través de les eucaristies del grup-classe i, en dates senyalades del calendari, amb tota l’etapa.

batxillerat

Serveis que oferim

 • Laboratoris de Física, Química i Biologia!
 • Nova aula de Tecnologia!
 • Nova aula de Dibuix Tècnic!
 • Aules equipades per l’ús de les TIC
 • Biblioteca
 • Oratori
 • Espais amplis, jardí, pistes i poliesportiu
 • Gabinet psicopedagògic amb observació i orientació sistemàtica de l’alumnat
 • Menjador amb cuina pròpia
 • Infermeria
 • Extraescolars:
  • Esportives: futbol, bàsquet, voleibol.
  • Culturals: anglès, alemany, xinès, escacs, teatre, arts plàstiques, guitarra, dansa moderna, tallers de cuina.

Descàrrega el nostre catàleg de Batxillerat

Descàrrega el nostre catàleg de Presentació en PDF

Descàrrega els Itineraris BTX 20-22 en PDF

 

Horari

Matins de 8h a 14h
Tardes de 15h a 17h (només dilluns i dimecres)

CONVALIDACIONS

La convalidació o reconeixement es fa efectiu a partir de la data de l’autoritzacióLa convalidació o reconeixement es fa efectiu a partir de la data de l’autorització (recepció del document de resolució).

Cal presentar els documents que es demanen al quadre a la secretaria de l’escola… La directora del centre resol la sol·licitud seguint el model prescrit i aquesta resolucióes notifica per escrit a l’interessat o interessada. La resolució serveix com adocument acreditatiu del pla de suport individualitzat de simultaneïtat d’aquest alumne.

Les matèries que s’hagin convalidat o hagin estat reconegudes no computen al’efecte de càlcul de la nota mitjana.

 

DEDICACIÓ SIGNIFICATIVA A L’ESPORT (ESO i BTX)

Els alumnes amb dedicació significativa a l’esport avalada pel Consell Català del’Esport, matriculats en centres que no siguin centres educatius d’especial atenció a la pràctica esportiva, poden sol·licitar que els reconeguin la matèria d’educació física.

Per sol·licitar-ho cal adjuntar a la sol·licitud, i el certificat del Consell català del’Esport. L’alumnat pot obtenir aquest certificat si és un dels esportistes que figurenen el programa de tecnificació (ARC) de la federació catalana corresponent.

Model de sol·licitud per ESO.
Model de sol·licitud, per Batxillerat.

El reconeixement de la matèria d’educació física implica que no té qualificació nicomputa a l’efecte del càlcul de la mitjana.

TOP