+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

First Lego League

El passat dissabte 16 de febrer, un grup d’alumnes de Tecnologia de 4t d’ESO, van participar en la FIRST LEGO LEAGUE 2019. Es tracta d’una competició on es posa a prova la creativitat, la recerca d’informació i la capacitat de dissenyar i programar un robot per a què faci una sèrie de reptes. El lema d’aquest any era INTO ORBIT ja que calia fer un projecte sobre l’espai.

Els nostres alumnes es van centrar en la desorientació que poden patir els astronautes en l’Estació Espacial Internacional (ISS) i en l’atrofia muscular degut a la falta de gravetat. Van proposar dues solucions viables que van defensar davant d’un tribunal. A més van haver de passar tres rondes del robot, on es va veure la habilitat del seu robot a l’hora de superar reptes. Ho van fer força bé!

Va ser una experiència molt enriquidora, competint d’una en col·laboració amb els altres, on valors com el treball en equip, el respecte, saber escoltar-se, responsabilitat, etc. Es van treballar a fons.

Per veure les imatges cal estar registrat

TOP