+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Visita Refugi 307 i Castell de Montjuïc

montjuic junio 2018El passat dimarts, un grup d'alumnes de 4t d'ESO van visitar el Refugi antiaeri número 307 del carrer Nou de la Rambla al barri del Poble Sec.

El Refugi va ser un dels més de mil que es van arribar a construir a la ciutat durant la Guerra Civil i comptava amb diferents elements que el varen convertir en un lloc segur per tal de protegir la població civil dels bombardejos que va patir la ciutat des de l'any 1937.

La guia va explicar als alumnes les condicions de vida de tots aquells que el varen ocupar, així com també les normes específiques que s'havien de seguir al seu interior, com ara no parlar de política ni portar-hi cap cosa que no fos del tot imprescindible.

En acabar la visita, els alumnes van visitar el Castell de Montjuïc i així van poder veure la ciutat des del punt de vista que tenien aquells qui, amb les bateries antiaèries que encara es conserven in situ, van defensar la ciutat dels avions que la bombardejaven.

TOP