+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Immersió lingüística a l’escola S-t. Gregory’s Catholic School, a Royal Tunbridge Wells

El diumenge 13 de maig un grup de 15 alumnes de 2n d'ESO va viatjar a Royal Tunbridge Wells, ciutat del comtat de Kent al sud-est de Londres per fer una estada amb famílies angleses durant una setmana. El nostre objectiu ha estat realitzar una immersió lingüística completa, i és per aquest motiu que els alumnes han estat amb els seus intercanvis a les aules de 8.45 a 15.30 i també han participat de les activitats extraescolars. Assignatures com disseny, tecnologia dels aliments, música i xinès han estat les més valorades.

El dijous vam anar d’excursió a Londres en tren, i allà mateix vam fer una ruta per la ciutat en autobús turístic i un creuer pel Tàmesis. Passejar fent una visita panoràmica de Londres ha estat una gran experiència!

Cal destacar la gran acollida de les famílies angleses i de l’escola S-t Gregory’s que, a més de ser molt agradables, han fet que els nostres alumnes hagin gaudit d’una gran experiència al Regne Unit.
Després de rebre diferents elogis per part dels professors i de les families angleses, volem agrair als nostres alumnes el bon comportament durant aquesta estada. Hem tornat Barcelona molt satisfets d’aquesta primera experiència en d'immersió lingüística i esperem repetir-la el proper curs.

Per veure les imatges cal estar registrat

TOP