+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Paula Leyes seleccionada per a Joves i Ciència

Paula Leyes, de 4t d’ESO B, ha estat una de les 50 seleccionades per a la desena edició del Programa Joves i Ciència (http://jovesiciencia.cat/) de la Fundació Catalunya la Pedrera “entre un gran nombre d'estudiants inscrits de tot Catalunya, tots ells amb unes capacitats extraordinàries per a les ciències”, tal com diu la mateixa entitat. El programa dura tres anys i consisteix en estades científiques es realitzen durant els estius:

- L’estiu entre 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, els alumnes participen en un projecte d’investigació científica al MónNatura Pirineus.

- Durant l’estiu de 1r a 2n de batxillerat, fan recerca en un laboratori d’un centre d’investigació, o bé, participen en un programa internacional de ciència.

- Finalment, en l’última fase del programa, els participants proposen un projecte de recerca a desenvolupar, ja sigui en un centre d’investigació local o en un programa internacional de ciència.

Estem molt orgullosos de tenir a la Paula al col·legi. Moltes felicitats!

TOP