+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

1r d'ESO visita el Museu Egipci

"El passat divendres 25 de Novembre els alumnes de 1r ESO vam realitzar una visita al Museu Egipci de Barcelona.

L’anada la vam fer amb ferrocarril, va ser una mica caòtica, ja que estaven molt plens, hi havia retards i erem molts alumnes.

Un cop vam arribar al museu, ens vam dividir per classes i cadascuna feia les seves activitats, aquestes eren: Anar a un a sala per fer un taller (cada grup un diferent) i una visita guiada pel museu. Els tallers eren sobre mitologia, jeroglífics i momificació!

La visita va ser molt interessant i vam veure molts objectes com: joies que duien a la època, mòmies, utensilis, un llit també de l’època, etc.

Ens va sorprendre com es conservaven tan bé tots els objectes que formaven part del museu. És molt curiós veure tot allò que un dia formava part d’una civilització tan gran com Egipte.

Va ser una visita molt útil, ja que després teníem l’examen. Vam aprendre moltes coses i reforçar algunes que ja sabíem.

Va ser una experiència molt enriquidora i recomanable!
Carla Gessé (1r A) i Blanca Llansó (1r B)."

IMG3415
IMG3414
IMG3413
IMG3412
IMG3408
IMG3404
IMG3403
IMG3401

TOP