+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

3r d'ESO rep un diploma de la Marató de TV3

Aquest any els alumnes de 3r d'ESO van participar en la Marató de TV3 i han rebut aquesta distinció acreditant la seva participació:

Benvolguts amics,

diploma-lamarato-tv3M’adreço a vosaltres per agrair-vos la vostra valuosa implicació en La Marató de TV3 del 2015, dedicada a la diabetis i l’obesitat.

La suma d’esforços de persones, col·lectius, entitats i empreses d’arreu del territori català va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i va transformar el marcador final del programa en una xifra espectacular: 7.015.367 euros, pendent encara del tancament definitiu, de donatius, que farem el 31 de març.

Em plau fer-vos arribar el diploma, en format digital, acreditatiu de la vostra participació en l’última edició de La Marató de TV3. També el trobareu a http://www.tv3.cat/marato/docs/DiplomaLMWeb015.doc

Espero poder-vos retrobar en la propera edició de La Marató de TV3 i celebrar tots plegats el 25è aniversari de La Marató de TV3, en el programa que s’emetrà el dia 18 de desembre de 2016, dedicat a la recerca en l’ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment,

Lluís Bernabé
Esplugues de Llobregat, 1 de març de 2016

 

TOP