+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Entrega de diplomes DELF

L’escola es complau en convidar a tots aquells pares els fills/es dels quals hagin obtingut enguany el DELF (Diplôme d’Études en Langue Française) en un dels diferents nivells contemplats en el marc europeu comú de referència per a les llengües (A1, A2, B1 o B2) a la cerimònia d’entrega d’aquest títol, que tindrà lloc al saló d’actes de la pròpia escola el dilluns 18 de gener a les 17:30 hores.

Els diplomes seran entregats personalment a cadascun dels alumnes per M. Stéphane Paris, agregat  de cooperació lingüística de l’Institut Français i del servei de cooperació lingüística i educativa de l’ambaixada francesa.

Aprofitarem la jornada per donar informació sobre els avantatges de cursar el BatxiBac (el doble Batxillerat, espanyol i francès) i sobre la possibilitat de fer-ho a l’escola. Aquells que estigueu interessats en aquesta opció, després de l’acte podreu traslladar els vostres dubtes als responsables.

És el tercer any que organitzem una cerimònia d’aquest caire, perquè pensem que és important que es doni un reconeixement públic a aquests alumnes que han posat interès i dedicació a l’estudi d’una llengua estrangera i creiem, així, esperonar-los a continuar-ho fent.  Us hi esperem!  

TOP