+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Xerrada de l'Institut Gutmann sobre les imprudències

L'altre dia ens va venir a veure l'Arancha, de l'Institut Gutmman, acompanyada pel seu gos pigall.

L'Arancha és una noia que a l'edat de 18 anys, i per causes externes a ella, va ternir un accident que la va deixar tetraplègica. Ens comentava que la seva vida va donar un gir complet i va haver de començar de nou.

Gràcies al seu esforç constant i a l'ajuda de l'Institut Gutmman va aconseguir prendre's la vida de manera positiva i millorar físicament les seves articulacions. Ens va explicar que l'objectiu principal de l'Institut Gutmman era aconseguir la rehabilitació de les persones afectades per una lesió medul·lar i que ara és ella la que ajuda a altres persones que han passat per la mateixa situació.

Per acabar, va dir-nos que li agradava molt anar a les escoles per explicar la seva experiència i per informar als alumnes de les conseqüències que pot tenir les imprudències en els joves.

Una xerrada molt interessant.

TOP