+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Pla del col·legi per educar en l’ús dels telèfons mòbils

El col·legi Santa Teresa-Ganduxer, conscient de l'ús cada cop més massiu dels telèfons mòbils entre els adolescents i de la problemàtica que suscita en l'àmbit educatiu, ha volgut fer un estudi rigorós de la situació.

Per això, seguint el Pla d'Acció Formativa en la prevenció i salut dels adolescents, ha fet un anàlisi de l'ús dels smartphone en l'alumnat de Secundària per tal de detectar l'índex de dependència i planificar les mesures que cal prendre per tal d'educar-ne el bon ús.

Val a dir, que els responsables d'Educació del Districte de Sarrià-Sant Gervasi han mostrat el seu interès en aquesta acció formativa i han enviat una representació a l'escola, encapçalada per la Sra. Imma Sampé i el Sr. Joan Triadú per assistir a la presentació del curs "Desconect@" a càrrec del seu director, el Sr. Marc Massip.

Ens alegra constatar que fem un bon camí en la formació integral del nostre alumnat i ens proposem continuar en la detecció de necessitats i en l'educació dels hàbits saludables dels adolescents.

A continuació podeu llegir una crònica de la xerrada de "Desconnect@" signada per un alumne:

Desconnecta’t!

El dijous 18 de desembre vam poder gaudir a l’escola de la conferencia “Desconnecta’t”. L’objectiu estava clarament definit: la conscienciació dels avantatges i desavantatges en la utilització dels diferents dispositius tecnològics que ens envolten, per d’aquesta manera poder assolir un major equilibri en la utilització adequada d’aquests dispositius i la comunicació física o personal. Sense dubte una temàtica que a tots ens era propera.

La xerrada tenia un clar caràcter participatiu i dinàmic, d’aquesta manera no només requeria la presencia de tots nosaltres, també exigia la nostre cooperació i col·laboració en els diferents aspectes que es varen tractar. La personalitat oberta, franca i entusiasmadora del conferenciant ens va animar a tots nosaltres a estar atents i a participar. Finalment , un cop acabada la xerrada vàrem posar a prova tot l’aprés en un campionat entre les tres classes assistents, la veritat un moment molt amè.

En conclusió, una xerrada molt productiva, amb un aire diferent, que va ser només el preludi dels tallers que realitzarem durant el segon trimestre.

Raül Mercader, 4rt d’ESO C

 

[widgetkit id=167]
TOP