+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Xerrada per a un ús adequat de les noves tecnologies

El passat 18 de desembre, els alumnes de 4rt d’ESO van assistir a una xerrada de Marc Massip, director de Desconect@ (www.programadesconecta.com), un institut de psicologia creat per fomentar un ús adequat de les noves tecnologies i combatre l’addicció que poden generar.

Aquesta és la crònica signada per un alumne:

Desconnecta’t!

El dijous 18 de desembre vam poder gaudir a l’escola de la conferencia “Desconnecta’t”. L’objectiu estava clarament definit: la conscienciació dels avantatges i desavantatges en la utilització dels diferents dispositius tecnològics que ens envolten, per d’aquesta manera poder assolir un major equilibri en la utilització adequada d’aquests dispositius i la comunicació física o personal. Sense dubte una temàtica que a tots ens era propera.

La xerrada tenia un clar caràcter participatiu i dinàmic, d’aquesta manera no només requeria la presencia de tots nosaltres, també exigia la nostre cooperació i col·laboració en els diferents aspectes que es varen tractar. La personalitat oberta, franca i entusiasmadora del conferenciant ens va animar a tots nosaltres a estar atents i a participar. Finalment , un cop acabada la xerrada vàrem posar a prova tot l’aprés en un campionat entre les tres classes assistents, la veritat un moment molt amè.

En conclusió, una xerrada molt productiva, amb un aire diferent, que va ser només el preludi dels tallers que realitzarem durant el segon trimestre.

Raül Mercader, 4rt d’ESO C

 

[widgetkit id=167]
TOP