+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Xerrada del director de Muji Espanya per als nostres alumnes de 4t d’ESO

 

Xerrada del director de Muji Espanya per als nostres alumnes de 4t d’ESO

xerrada mujiEra la sessió inaugural del programa Escola i Empresa de Femcat

El curs escolar 2014-2015 ha començat i amb ell el programa Escola i Empresa, de la fundació d’empresaris de Catalunya Femcat que, un any més, portarà a empresaris i directius per les escoles de tot Catalunya a dialogar amb els alumnes sobre empresa en primera persona. La sessió inaugural ha estat a la nostra escola del carrer Ganduxer, per a 75 alumnes de 4t d’ESO. Els alumnes han rebut la visita de Joaquim de Toca, director de Muji Espanya i Portugal, empresa que compta amb prop de 70 treballadors entre els dos països. Muji és una cadena de botigues japonesa que es dedica a vendre complements de tot tipus, ja sigui per la casa, de viatge, o també roba i fins i tot mobles.

Joaquim de Toca ha explicat el procés des de la gestació de la idea fins que finalment va poder obrir la primera botiga, després de més d’un any i diversos viatges al Japó. Una de les conclusions de la xerrada ha estat que el fet de perseverar en el seu objectiu, de posar-hi moltes hores i energia, va ser el que finalment li va servir per tirar endavant el projecte. Normalment una bona idea o oportunitat no són suficients perquè tinguin èxit, fa falta implicar-s’hi al màxim per consolidar-ho en el temps. També ha destacat la necessitat d’aprendre idiomes, especialment l’anglès, ja que en molts casos l’activitat empresarial, la cerca de clients, o el tracte amb proveïdors es desenvoluparà sempre en aquesta llengua.

Per saber-ne més sobre el programa: http://www.escolaiempresa.cat

 

TOP