+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Alumnes de Quart d’ESO elaboren un vídeo pels infants de Sant Joan de Déu

Alguns alumnes de Quart d’ESO del curs passat han realitzat un vídeo per alegrar els nens de la vuitena planta de l’hospital Sant Joan de Déu. Són infants malalts de càncer que a causa de la seva debilitat tenen limitat el contacte amb l’exterior, amb el qual sovint es comuniquen via les noves tecnologies, gravant vídeos o escrivint a Internet.

El curs passat, els alumnes del col·legi van descobrir aquesta realitat durant un Quart d’Hora (el moment diari de reflexió i pregària ideat per Enric d’Ossó), a través d’un reportatge. En no poder visitar-los i conèixer-los personalment –que era la seva intenció inicial- van tenir la iniciativa personal de gravar-los aquest vídeo per animar-los:

 

 

 

Nota per entendre millor el vídeo: “xipirons” és com els nens malalts s’anomenen entre ells. Les “candeles” són unes polseres que confeccionen per vendre’ls i destinar els beneficis a la investigació del càncer.

Fruit d’aquest contacte amb l’hospital, aquest curs s’està plantejat la possibilitat d’establir una col·laboració amb els nens malalts i ajudar-los a vendre les polseres. S’està estudiant que sigui una de les possibilitats de voluntariat que els alumnes han de realitzar en el marc del Projecte de Recerca de 4t d’ESO

 

TOP