+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Activitats dels migdies del tercer trimestre

3r TRIMESTRE AL MIGDIA

Aquest tercer trimestre vam començar per acabar la temàtica de Pasqua que havíem començat l’última setmana del trimestre anterior.

trimestre migdia 1A EI es va fer una Gimkana de ‘Look for the Easter Eggs’ que als nens els hi va agradar molt. Vam sortir del nostre pati per buscar ous i fer-ne diferents proves i els nens van estar molt emocionats buscant i trobant ous!
De seguida vam començar a fer activitats per St Jordi. A Tots els grups vam explicar la història de St. Jordi que malgrat se la saben prou bé els hi agrada escoltar-la una i una altre vegada.
A P3 ens agrada ajuntar els nens de les tres classes i fer una activitat molt i molt curta just abans de dormir però que els emociona molt...com ara explicar un conte. Les monitores van fer un castell i amb unes petites titelles van explicar l’història de St . Jordi.

 

ttimestre-1
ttimestre-2

 

Cap al final de curs hem volgut treballar el Summer i des de la proposta de la cançó ‘I Love Summer’ han treballat vocabulari d’activitats relacionades amb l’estiu.

El mateix van fer a P4-P5 però amb un mini- teatre de mini-titelles i el dia més a prop a St . Jordi van sorprendre als seus nens, tots vestits de l’època de St. Jordi per escenificar l’història!

Per acabar el curs al grup d’EI els monitors van representar el conte de ‘The Three Little Pigs’ que els hi va encantar i van proposar una Gimkana amb molts jocs com a acomiadament del curs.

LittlPig-1
LittlPig-2
LittlPig-3
LittlPig-4
LittlPig-5

 

A CI a més d’explicar l’història de St . George van vestir el nostre nino del menjador amb la seva armadura i van treballar les diferents parts del Knitgh (caballer) en anglès...super very good!
Van fer també jocs per presentar vocabulari de Summer... amb el nostre Summer Olimpic Games.

Olimpic-Games-1
Olimpic-Games-2
Olimpic-Games-3

 

A CM es va organitzar un petit concurs voluntari de dibuixos i de dites de St Jordi i els nens guanyadors van aconseguir un diploma...van somriure així:

A CS els nens i nenes van fer un taller de roses que ells mateixos van retallar, pintar amb pintura i confeccionar ..molt bé!
I per acomiadar el curs es va proposar el concurs de Got Talent en el que van participar alumnes des de 3r a 6è, unes vegades fent de participants i d¡altres fent de públic per votar les actuacions. Els alumnes van fer grups i ells mateixos van escollir fer una actuació .Vam tenir mags, pallassos, ballarines...exhibicions de Fútbol ...de tot!

 

Futbol-1
Futbol-2
Futbol-3
Futbol-5
Futbol-4
Futbol-6
Futbol-7

 

Dia dels Convidats. Hem descobert que tenim moltes alumnes de CS i de CI que els hi agrada fer activitats per als nens de EI.

Convidats-1
Convidats-2
Convidats-3

 

Diferents grups de manera espontània han volgut preparar obres de teatre per als més petits, cançons i coreografies.
Un grup de 6è ens han fet el teatre de Magic Book of tales, han treballat elles mateixes el contingut, els diàlegs, el vestuari i l’escenificació supervisades per una monitora...i ha estat molt divertit i als petits els hi ha encantat.
Altres vegades aquest mateix grup ha vingut al pati de Ei per fer jocs e itineraris amb els nens com autèntiques monitores!

També vam descobrir que a Ci les nenes els hi agrada molt fer balls i van prepara una cançó amb coreografia que vam ballar tots alumnes de P4-P5 i monitors al pati. Un altre grup van preparar una altre coreografia amb la cançó del anunci del Cola-Cao i van fer un tour passant per P3 fins a P4 i P5

TOP