+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Taller de contes i còmics

Els alumnes de 3r i 4rt estem molt orgullosos de presentar-vos els còmics que hem creat cadascú de nosaltres a la classe de Taller de Contes.
Primer vam deixar volar la nostra imaginació i vam escriure una història en forma narrativa. Una vegada vam tenir l'estructura de la història ben clara, la vam transformar en diàleg. Finalment, vam donar un pas més enllà i vam convertir el diàleg en vinyetes.

El resultat ha estat un còmic on cada alumne ha plasmat les seves idees, organitzant-les en forma d'història, i procurant que les vinyetes finals no perdessin detall de la història inicialment plantejada.
Hem tingut ocasió d'intercanviar-los entre nosaltres i llegir els còmics dels companys. Ha estat un procés on hem treballat de valent i estem molt contents amb els resultats!

7
5
4
3
2
1
6

TOP