+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Nova extraescolar de Primària: Robòtica en anglès

“Wedo” és una nova activitat de Robòtica en anglès: una activitat extraescolar per a alumnes de 3r, 4t i 5è de primària. Està pensada perquè influeix en l’aprenentatge de forma transversal i potencia el desenvolupament integral del nen.

Aquesta activitat començarà a partir de gener del 2015, els dijous de 18h a 19h 30. El preu de l’extraescolar és de 59€ al mes. Per participar en el curs és recomanable portar un ordinador portàtil.

L’activitat està basada en la plataforma Wedo de LEGO Education. Ajuda a ensenyar els alumnes de primària el paper de la tecnologia en la vida quotidiana. Les sessions, organitzades com a reptes, orienten i motiven als alumnes a construir i programar un model funcional i a utilitzar-lo després, d’acord amb el tema proposat.

robotica

 

JORNADA DE DEMOSTRACIÓ PRÈVIA

Prèviament, pares i fills poden assistir gratuïtament a una Jornada de Robòtica extraescolar, el dijous 4 de desembre de 18h 30 a 20h.

Aquesta Jornada-Demo constarà de 3 parts:
- Una zona Wedo: amb models muntats i programats que servirà per visualitzar el que es farà després durant el curs.
- Una zona “Star Wars”.
- Una zona amb models tècnics radio controlats.

Per assistir-hi és necessari formalitzar la inscripció via mail (abans del 30 de novembre), tot complimentant el formulari:

https://docs.google.com/a/ganduxer.escolateresiana.com/form/d/1FN6KwnDb421_0omMr5xOyvwVAh-Qqx0nepGxHYwNr0c/viewform

 

Organitzen:

fundacion-lego-education

 

TOP