+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Inici de curs

Els nens i nenes de la classe de les Estrelles hem començat un nou curs!! Per molts de nosaltres anar a la llar d’Infants vol dir separar-nos per primera vegada dels nostres pares i romandre durant tot el dia en un espai nou, la Llar.

Al principi, plorem perquè no entenem per què marxen els pares...Després, comencem a jugar i fer activitats molt engrescadores que ens fan les nostres mestres i ja ens passa! Però de vegades, quan ens vénen a buscar el pare o la mare, ens emocionem i tornem a plorar... A la classe, cada nen i nena viu aquests dies de manera diferent. A poc a poc, anem coneixent a les nostres mestres i les mestres a nosaltres, i ens fem amics!!

Ja coneixem la nostra classe, el pati, la sala de psicomotricitat, el menjador... Ara ja dominem l’espai i coneixem a totes les mestres i a poc a poc, ens sentim segurs, tranquils i contents!!!

A la classe de les Estrelles durant aquest mes de setembre hem fet rutines, hàbits, contes, cançons i moltes activitats. El conte del peix ens ha agradat molt i ens ha ajudat a entendre que després del dia a l’escola venen els pares! Que bé ens ho hem passat fent el bon dia, gaudim molt cantant! Així ens hem pogut conèixer millor i crear aquest vincle tan especial. En aquest recull de fotos podeu veure que bé que estem!

 Això només és l’inici, endavant Estrelles!

Per veure les imatges cal estar registrat

TOP