+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Racons - Llar d'infants

Cada matí, quan entrem a classe, juguem a Racons. Els Racons són activitats que nosaltres mateixos podem escollir quin volem jugar. El primer dia, la nostra mestra, la Mònica, ens va ensenyar com ho hem de fer, quin és el seu lloc i on ho hem de desar. Tenim diferents Racons: el Racó de pintura, el racó de biblioteca, el Racó lògic-matemàtic, el Racó de motricitat fina i el Racó de vida pràctica. Aquests racons es van canviant o modificant cada cert temps, segons les nostres necessitats i amb la finalitat sempre de mantenir el nostre interès d'aprenentatge.

Els Crancs us explicarem avui el Racó de vida pràctica. És un Racó que ens agrada molt, ja que fem moltes coses que formen part del nostre dia a dia. Són accions que hem vist a casa o a l’escola i que aquí les podem percebre en primera persona, ja que som nosaltres els que les fem!

Ara tenim com activitats de vida pràctica: els transvasaments, doblegar el pitet i escombrar. Els transvasaments ens agraden molt, ja que hem de passar tota la pasta que es troba en una salsera i passar-la a l'altre. És una mica difícil i de vegades ens cau alguna a terra però a mesura que ho anem treballant cada vegada ens surt millor! Doblegar el pitet ens surt força bé i després ens serveix per a l’hora de dinar, doblegar el nostre pitet sense ajuda! I la d’escombrar, hem de confessar que és la més difícil... Hem de posar totes les llenties al quadrat i recollir amb la pala i l’escombra. Com costa...

A la classe dels Crancs ens ho passem molt bé jugant amb els Racons. Ja hem après a jugar i a recollir-ho tot al seu lloc!

Per veure les imatges cal estar registrat

TOP