+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Lema curs 2021-2022

Objectiu

lema curs 21 22

L’objectiu institucional d’aquest curs ens convida, a totes les escoles teresianes, a com a ciutadans globals, participar en la transformació de la realitat, experimentant, protagonitzant i col·laborant amb els altres en la construcció d’un nou món possible i necessari. Aquest objectiu l’hem plasmat amb un eslògan: “Protagonistes amb tu”. Protagonistes va referència a la implicació personal i a la implicació com a comunitat. Les nostres decisions ens defineixen i parlen del que hi ha dins dels nostres cors.

Ser protagonista és ésser agent de canvi, és fer i partir de l’experiència i, capacitar per ser protagonistes, és educar en llibertat. “Amb Tu”, perquè som part els uns dels altres, no és possible una vida plena sinó és comptant, compartint i col·laborant amb els altres. Aquestes dues idees juntes, reforcen el seu significat, perquè si som PROTAGONISTES AMB TU, ho hi ha lloc pel protagonisme, sinó que optem per la solidaritat, l’empatia, la comprensió, la justícia i l’amor. Som protagonistes del canvi i de la transformació social en la mesura que som capaços d’incloure i de tenir presents als altres en les nostre decisions. L’eslògan queda emmarcat dins una gran bafarada gris, ja que volem ressaltar el diàleg, amb el món, amb els grups i persones diferents que conformen la nostre societat. Aquest diàleg perquè sigui efectiu ha de fer-se des del cor, des de l’essència i aquesta essència és Déu.

TOP