+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Èxit en els proves de les PAU

Volem compartir amb tots vosaltres l'èxit del nostre alumnat en les proves de les PAU, ja que el 100% de la promoció ha aprovat.

Destacar especialment que 7 alumnes han obtingut una qualificació en la fase general superior a 9 punts, per tant mereixedors de la Distinció de les Proves d'Accés a la Universitat.

Tot plegat ens anima i encoratja a continuar en la nostra tasca educativa que pretén desvetllar en el nostre alumnat el gust per la cultura, l'esforç i la feina ben feta.

Enhorabona a tots!

 

Aquest és el missatge rebut per l’escola de part de la coordinadora de les PAU a Catalunya:

Benvolgut director/Benvolguda directora,

M’és grat fer-vos saber que alumnat del vostre centre ha estat mereixedor de la Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.

Per això, voldria fer-vos arribar la meva més cordial felicitació, que us agrairé traslladeu juntament amb la meva sincera enhorabona a tot l’equip docent del centre, perquè un resultat d’excel•lència com aquest, només pot ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia.

Les fotografies de l’acte commemoratiu es podran consultar entre l’1 de setembre i el 28 de novembre al web

Tot esperant comptar amb la vostra assistència per poder-vos felicitar personalment, rebeu una cordial salutació.

La coordinadora de les PAU a Catalunya

firma-pau-2016

Pilar Gómez i Cardó
Barcelona, 29 de juny de 2016

TOP