+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

El col·legi Santa Teresa participa en el Districte del Coneixement

miniatura-districte-coneixementEl Districte del Coneixement és una iniciativa de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona per donar a conèixer, potenciar i interrelacionar la tasca dels diferents agents d’educació, salut i empresarials de la zona.

El nostre col·legi hi participa des de l’inici, l’any 2012. Aquest curs, de moment, ho fa en dos projectes en col·laboració amb altres institucions: un d’assessorament a pares i mares d’alumne a l’ESO o a Batxillerat sobre el món universitari i laboral i un altre de conscienciació als joves sobre els perills del tabac i l’alcohol.

L’objectiu final del Districte del Coneixement és crear ocupació de qualitat per als membres actuals i futurs del mercat laboral.

S’ha creat una pàgina web (http://www.districteconeixement.cat/es) on les empreses i institucions poden donar a conèixer les seves activitats destacades.

 

TOP