+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

La Sagrada Família inaugura el V Centenari de Santa Teresa

El passat dissabte 4 d’octubre, la basílica de la Sagrada Família va acollir una multitudinària eucaristia, presidida per l’arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach, que inaugurava la celebració del V Centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús, patrona del Col·legi i model de valors de la Família Teresiana. De la nostra escola vam anar 600 persones.

Al llarg del curs, tindran lloc diferents esdeveniments commemoratius, com ara l’Eucaristia del dia de la Festa de Santa Teresa (15 d’octubre, a les 19h 30), un Taller Teresià per a tota la família (25 d’octubre), un Congrés Internacional, l’estrena d’un Musical, una Exposició Itinerant i un Pelegrinatge a Àvila (per saber-ne més, podeu accedir a la secció “V Centenario” d’aquesta mateixa pàgina web).

Aquí podeu veure algunes imatges de l’esdeveniment:

 

[widgetkit id=147]
TOP