+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Els migdies a Infantil i Primària

QUÉ HEM FET AQUEST TRIMESTRE AL MIGDIA??

El primer trimestre ha estat un període d’adaptació per posar en marxa les activitats referents al Projecte d’anglès.

Com a visió general cal dir que hem començat de nou a fer Els Dies dels Convidats amb obres de teatre que fan els alumnes de Primària i al que conviden als nens de P4 i P5.

 

“The Magic Tree”, By 5 Primary Level

 

Les alumnes van pensar l’obre amb els seus diàlegs en anglès , els protagonistes i van elaborar els escenaris. És una activitat que els hi agrada molt per què a més tenen de espectadors als més petits i els hi fan participar amb cançons i balls.

 

A EI els monitors planifiquen jocs de sempre com el mocador o fan itineraris amb anelles i cons i juguem amb els colors i els números en anglès .

Aquest trimestre hem fet un conta contes i balls de la Castanyera... a P3 també abans de dormir!

CASTANYERA-3
CASTANYERA-2
CASTANYERA-1

 

Els monitors de Ei van preparar també una sorpresa pels alumnes de P4-P5 i es van transformar en els protagonistes de The Red Little Riding Hood a on el nostre Wolf-Albert particular va triomfar entre els petits...

red-little-3
red-little-4
red-little-2
red-little-1

TOP