+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Entrega Premis Extraordinaris de Batxillerat

El passat dilluns 23 d'octubre, un total de 43 alumnes catalans van rebre els Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2016-2017, en un acte al Palau de la Generalitat presidit per la consellera d’Ensenyament Clara Ponsatí. Els Premis són un reconeixement oficial a l’excel·lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya.

En total, es van presentar prop de 800 estudiants a les proves comunes realitzades el passat 27 de juny en diferents centres educatius. Enguany la nostra escola ha obtingut 2 premis extraordinaris: Mònica Torrecilla i José María Palmero, i és el col·legi que n'ha aconseguit més respecte a totes les escoles del barri amb la mateixa complexitat. Ens n’alegrem molt!

Per veure les imatges cal estar registrat

TOP