+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

1r de Batxillerat a l'ESCAC

 

Divendres passat els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat van visitar a l' Escola Superior de Cine i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

D’aquest centre han sortit alguns dels cineastes catalans més destacats de les últimes dècades, com els directors J. A. Bayona (El orfanato, Lo imposible), Kike Maíllo (Eva), Javier Ruiz Caldera (Anacleto) o Dani de la Orden (Barcelona, nit d’estiu).

La visita es va iniciar amb les explicacions del professor Daniel Agudo sobre “Els oficis del cinema”, a partir de l’anàlisi d’un parell de seqüències de la pel·lícula Jaws (Tiburón) de Steven Spielberg.

Tot seguit, van visitar la sala de sonorització on van prendre consciència de la feina dels editors de so mitjançant el visionat d’alguns fragments de la pel·lícula Lo imposible. Finalment, els alumnes van poder passejar per les instal·lacions de l’escola i van poder veure alguns tallers i platós que utilitzen els estudiants de l’ESCAC.

IMG5564b
CONJUNTO-FOTOS

TOP