+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

University Open Day

Aquest matí (16 de març) ha tingut lloc a l'escola la segona edició del University Open Day, en què 33 universitats nacionals i internacionals han pogut oferir als nostres alumnes de Batxillerat informació de primera mà sobre els estudis que ofereixen. L'acte ha tingut lloc a una pista de l'escola, on les universitats han pogut muntar els seus estants per tal d'atendre les preguntes d'aquells entre els alumnes que s'hi interessaven.

Aquest és un format de proximitat pel que la escola aposta per tal de donar als alumnes la possibilitat de tenir una informació el més acurada possible i que, al mateix temps, englobi la oferta de graus i estudis postobligatoris, que no ha parat de créixer en els darrers anys. Creiem que ha estat un èxit i esperem que cada vegada més pares puguin venir per tal d'informar-se de primera mà i orientar-se en un món, el de la formació, cada vegada més complex.

image15
image14
image13
image12
image11
image10
image9
image8
image7
image6
image5
image4
image3
image2
image1

TOP