+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Alumnes del col·legi premiats per la seva excel·lència

premis-excelenciaDos alumnes de la última promoció de l'escola van obtenir un reconeixement a les Proves d'Accés a la Universitat, per aconseguir una qualificació superior a 9: Jaume Puigdelloses (2n Batxillerat C) i Berta Torrecilla (2n Batxillerat B). Volem fer-vos-en partícips i aprofitar l'avinentesa per a felicitar-los.

A més, també ens alegra poder celebrar l'obtenció, per part de l'alumne Juan Barenys (2n Batxillerat B), del Premi extraordinari de Batxillerat. Només es poden presentar a aquest guardó els alumnes que tenen més d'un 8'75 a la qualificació final del Batxillerat i són un referent d'estímul a l'excel·lència acadèmica. Entre d'altres avantatges (en els que s'inclou l’estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el camp d’interès de l’alumne), el guanyador té la possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat. Aprofitem per a desitjar-li sort al Juan en aquest nou repte.

D'altra banda, tots els alumnes de la promoció que es van presentar a les Proves d'Accès a la Universitat van aconseguir superar-les.

Els felicitem i desitjem molta sort en la nova etapa.

TOP