+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

El col·legi ofereix els batxillerats duals francès i nord-americà

BATXIBAC: doble titulació batxiller francès (baccalauréat)

El programa Batxibac, impartit en els centres autoritzats pel Departament d’Ensenyament, permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa i cursar les matèries Llengua i literatura franceses i Història de França.

Per accedir al batxibac l’alumnat ha de demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües. L’alumnat que cursi el currículum mixt, a més d’obtenir el títol de batxiller si supera totes les matèries cursades, obtindrà també el diploma de baccalauréat si supera una prova externa que es desenvolupa íntegrament en francès.

La nota resultant del Batxibac serà el promig del 70% del Batxillerat més el 30% de la prova externa. L’alumne/a que supera el Batxibac i té el diploma de baccalauréat, no està obligat a presentar-se a les PAU per accedir a la universitat si la nota final del Batxibac li permet accedir a la carrera que vulgui. Si vol fer les PAU amb el Batxibac només caldrà que es presenti a les Matèries Específiques (que són les que pugen nota).

ESTRUCTURA ORGANITZATIVA

 

1r Batxillerat

 • El mateix horari i currículum del Batxillerat amb les característiques següents:
  • Llengua estrangera Francès (3h/s)
  • Tutoria (1h/s) - TR (1h/s) en Francès
 • Específiques OPT - Literatura Francesa (1h/s) i Història de França i d’Espanya (1h/s) en horari extraescolar.
 • Estada en un país francòfon – Immersió en centre escolar o família.

2n Batxillerat

 • El mateix horari i currículum del Batxillerat amb les característiques següents:
  • Llengua estrangera Francès (3h/s)
  • Tutoria (1h/s) - TR (1h/s) en Francès
 • Específiques OPT - Literatura Francesa (1h/s) i Història de França i d’Espanya (1h/s) en horari extraescolar.

BATXILLERAT DUAL: doble titulació amb batxiller dels EUA

El programa de batxillerat Diploma Dual possibilita la doble titulació d’origen i nord-americana simultàniament i es realitza en horari extraescolar de forma virtual.

El programa ha estat dissenyat per Accademia Corporation per tal de preparar els estudiants a adquirir els nivells competencials necessaris per superar els reptes educatius i professionals de l’entorn.

Amb el nostre batxillerat, es convaliden fins a un 75% dels 24 crèdits que es necessiten per a obtenir el diploma de High School, per això només caldrà cursar i superar 4 assignatures obligatòries i 2 optatives: Llengua anglesa, Història Americana i Literatura Mundial.

Per tal de facilitar el programa, i que la càrrega horària no sigui excessiva als dos cursos de batxillerat, el col·legi ho ofereix a partir de 3r d’ESO en horari extraescolar, però compta amb un professor coordinador que estarà a l’escola 2h a la setmana i que orientarà i resoldrà tots els dubtes de l’alumnat.

El Diploma Dual està acreditat per SACS (Southern Association of Colleges and Schools), i atorga la mateixa titulació que als estudiants dels EEUU, reconeguda a tots els estats i universitats.

TOP