+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

1er de Batxillerat en els Dissabtes Matemàtics i Físics

El passat dia 7 de Març, un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat vam anar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per participar en els Dissabtes Matemàtics i Físics. En aquesta època de l’any, aquesta universitat organitza els dissabtes, conferències de matemàtiques i de física obertes a tot públic. Consisteixen en explicacions específiques d’un tema determinat, el nivell és força elevat per tant requereix uns coneixements previs per a entendre-ho bé.

La conferència de matemàtiques que vam escoltar nosaltres era “L’infinit i més enllà”. L’explicació era clara i precisa i el conferenciant combinava la teoria amb acudits que feien que fos més fàcil comprendre-ho tot.

I la de física era sobre la manipulació d’àtoms amb llum. Ens va semblar una mica més difícil d’entendre que la de matemàtiques, però el que enteníem ens sorprenia i ens feia pensar en l’amplitud de coneixements que podem arribar a assolir.

Recomanem a tothom que hi vagi, sobretot als estudiants de Batxillerat tecnològic i científic.

dissabte matematiques

TOP