+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Propera parada: el sistema Solar!

Els alumnes de tercer de Primària estem descobrint el meravellós món de l’Univers. Per poder conèixer més a fons el nostre sistema solar i els astres que en formen part, ens hem organitzat en grups d’investigació. Cada grup s’ha encarregat de buscar la informació necessària, l’ha seleccionat i ha elaborat un tríptic que, posteriorment, ha exposat a la resta de la classe. Finalment, hem analitzat i avaluat el treball dels nostres companys a partir dels criteris que havíem establert inicialment.

Aquest aprenentatge de forma cooperativa ens permet donar el millor de cadascú ja que cada membre del grup aporta les seves habilitats (dibuix, redacció, competència digital, etc) i afavoreix que el resultat sigui més enriquidor.

Treballar d’aquesta manera ens resulta molt engrescador i significatiu i ens permet aprendre a relacionar-nos des del respecte, la empatia i la responsabilitat.

1645193850618
1645193850569
1645193988372

TOP