+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Manifest de l’Escola Cristiana per la pau a Ucraïna

EscolaCristianaPerLaPauA les portes de l'inici de la quaresma, les escoles cristianes de Catalunya vivim amb tristesa el nou episodi de guerra que està patint Ucraïna i que està suposant milers de víctimes i un dolor enorme a milers de famílies. Per això, les escoles que formem part de la FECC, volem manifestar el nostre rebuig absolut a la violència que està patint Ucraïna i altres països del nostre món. Aquesta no potser la resposta a la solució dels conflictes. Com diu en l'Encíclica Fratelli Tutti: "Les raons de la pau són més fortes que qualsevol càlcul d'interessos particulars i que tota confiança en l'ús de les armes". També el Papa Francesc ha fet una crida per viure el temps de quaresma tenint ben present en la pregària i en l'actuar aquest conflicte.  

La nostra raó de ser és l'educació en els valors cristians de la pau i la justícia i amb aquests estem compromesos tots els que formem part de la comunitat educativa. Per això, aquests dies en els nostres centres estem reflexionant amb el nostre alumnat   sobre la barbaritat de qualsevol guerra i sobre la necessitat de conèixer, acollir i respectar l'altre així com en la dignitat inalienable de qualsevol ésser humà. Per altra banda, l'escola cristiana s'ofereix a acollir a les seves aules  els infants, joves i famílies que arribin refugiats, tal i com ja ha fet en altres ocasions. 

Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Nota: Dins del butlletí "Llambregades de pastoral educativa" que es publicarà el proper dilluns 5 de març i, també ja ara al blog de pastoral de la FECC, trobareu més material específic per poder treballar-ho amb la comunitat educativa del vostre centre.

#SomEscolaDeFraternitat    #EscolaCristianaPerLaPau

TOP