+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola de Música

Portes obertes a Música i Moviment

Abans d'acabar el segon trimestre, vam rebre els pares dels alumnes d'Educació Infantil que participen de l'activitat de Música i Moviment. Nens i nenes van poder compartir els seus progressos en l'àmbit musical amb les seves famílies, a través d'audicions i un petit "concert" amb diferents instruments, tot seguint la melodia del professor Guillem.

Per acabar, pares i alumnes vam jugar a la versió musical del joc de les estàtues.

Moltes gràcies per venir, i per la vostra participació!

IMG4884
IMG4889
IMG4892
IMG4897
IMG4899
IMG4887


Aquest curs, Activa ha iniciat el projecte "Escola de Música" amb dues activitats que es duen a terme en grups reduïts.

A l'etapa d'Educació Infantil, amb l'activitat "Música i moviment", es pretén desenvolupar i potenciar totes les capacitats expressives, musicals, intel·lectuals i motrius que permetin als infants adquirir el gust per la música i facilitar en un futur l'elecció d'un instrument, dedicar-se a la dansa, o ambdues coses.

A Primària, les classes de Piano permeten descobrir i conèixer l'instrument, les seves possibilitats sonores, adquirir una bona pràctica amb control postural, i fomentar la lectura de partitures musicals dins el nivell de l'alumne, tot seguint un mètode progressiu i constant.

Estem molt contents amb la motivació, ganes d'aprendre i l'evolució que estan demostrant els alumnes!

Per veure les imatges cal estar registrat

TOP