+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

PLA D’OBERTURA – STA TERESA GANDUXER

1. Presentació i informació general

El present document, Pla d'obertura del Centre, segueix les indicacions publicades pel Departament d'Educació que ha presentat en els següents documents:

  • PLA D’OBERTURA DE CENTRES EDUCATIUS EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020 I PER A L’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DELS CENTRES I ELS ESTUDIS DEL CURS 2020-2021, aprovat pel PROCICAT i publicat pel Departament el 20 de maig de 2020.
  • INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ DE L’OBERTURA DELS CENTRES EDUCATIUS, publicat pel Departament el 22 de maig de 2020

L’objectiu del mateix és intentar garantir la màxima seguretat de l’alumnat, del personal docent, d’administració i serveis del centre educatiu i de les famílies que conformen la comunitat educativa. La prioritat de la nostra escola i del Departament és continuar oferint l'atenció educativa i tutorial de forma telemàtica fins a final de curs i atendre, en la mesura del possible, als alumnes que ho requereixin i ho sol·licitin, de forma presencial, i totalment VOLUNTÀRIA, fins a final de curs, segons les directrius del Departament d'Educació.

Per tant ens regim pels tres objectius que el Departament marca per aquests període:

1. Suport lectiu i orientació fent especial èmfasi en els finals d’etapa educativa que suposa una titulació (4tESO, 2nBAT,2n de cicles formatius professionals i artístics, adults i idiomes).
2. Acompanyament tutorial i emocional de l’alumnat.
3. Facilitar la planificació dels diferents escenaris del curs 2020-2021 en cada centre facilitant el treball organitzatiu del retorn.

De la mateixa manera:

  • Facilitar l’atenció escolar a la població més vulnerable i a la conciliació en aquells casos on els pares/mares hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar o no es puguin acollir a altres mesures de conciliació de la vida laboral i familiar.

 

Descarregar PDF complet

TOP