+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Novetats selectivitat

La convocatòria ordinària de la PAU s'allargarà un dia més fins al 10 de juliol donades les circumstàncies excepcionals causades   per la COVID-19. La decisió de realitzar les proves en quatres dies respon a la necessitat de fer una nova distribució de les franges horàries per tal de donar compliment a les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries.

Dates PAU convocatòria ordinàriadimarts 7, dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de juliol de 2020

Properament us informarem de com queda el nou horari de les proves.

Es modifica la data de la  PAP per accedir als graus en Educació Infantil i en Educació Primària, s'endarrereix al dimecres 15 de juliol de 2020.

 

Us informem que s'ha publicat al Canal Universitats  l'horari definitiu de la convocatòria ordinària PAU 2020 que enguany tindrà lloc els dies 7,8, 9 i 10 de juliol. 

 

La nova distribució horària segrega les matèries més nombroses, tant les comunes com les de modalitat, de la fase general repartint-les en tres dies, alhora que estableix tres franges d'examen per dia: per a tots els estudiants els exàmens començaran a les 9:00, a les 12:00 i a les 15:00 hores. L'objectiu de reduir les franges d'examen a tres és justament evitar, al màxim possible, permanències innecessàries dels estudiants en les seus d'examen i impedir aglomeracions en les franges de descans, atès que a la tercera franja baixa considerablement el volum d'alumnat.

Cada dia les dues primeres franges d'examen estan dedicades principalment a matèries de fase general i alguna específica, o bé (com succeeix el quart dia) a matèries de fase específica que tenen un elevat nombre d'estudiants.

 

Així mateix us informen de les noves dates en que tindrà lloc el Tribunal Especial i d'Incidències (T.E.I)

 

Dimarts 14, dimecres 15, dijous 16 i divendres 17 de juliol de 2020

 

 

TOP