+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Programa SI

Setmana de la Salut


Desembre 2015

Presentació de resultats del Programa SI! a Educació Infantil

presentacion resultados v f

El dilluns 30 de Novembre el Dr. Valentí Fuster va presentar els resultats del Programa SI! a Educació Infantil.

Després de 3 anys d'intervenció, l'estudi científic demostra que inculcar hàbits saludables en edats primerenques millora els indicadors de salut cardiovascular i que la continuïtat del programa a llarg termini pot tenir un efecte significatiu en la promoció de la salut.

Resultats Programa SI!

 


El col·legi reconegut per la seva implicació en La Marató de TV3

La suma d’esforços de persones, col·lectius, entitats i empreses d’arreu del territori català va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i va transformar el marcador final del programa en una xifra espectacular: 11.403.593 €.

La propera edició serà el 20 de desembre del 2015 i es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques amb més incidència a Catalunya, donat que afecten a una de cada quatre persones.

Aquest és el diploma acreditatiu que ha rebut el col·legi Santa Teresa-Ganduxer

marato-tv3-2015

 


Infantil i Primària celebren la Setmana de la Salut

 


El Programa SI és un programa d'intervenció escolar dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys, que neix de la voluntat del Dr. Valentí Fuster de promoure la salut cardiovascular, amb un clar objectiu: demostrar que l'adquisició d'hàbits saludables des de la infància redueix els riscs de patir malalties cardiovasculars i millora la qualitat de vida en l'edat adulta.

Fomentem en l'alumnat l'adquisició de coneixements, actituds i hàbits saludables a través d'una intervenció que promogui el pensament crític i la presa de decisions, basada en quatre components (cos i cor, activitat física, alimentació i gestió emocional) i en quatre àmbits (aula, professorat, família i escola).

Actualment a la nostra escola s’està portant a terme des de P-3 fins a 4rt de Primària.

programa-si

Com mantenir un cor sa

Descarrega't el PDF 


Participem a la Marató de TV3!

Des de l'escola hem participat en la iniciativa “El Càrdio de la Marató”, proposada pel Programa SI en favor de La Marató d’enguany, dedicada a les malalties del cor.

Han format el “Càrdio” els nens i nenes de primer a quart de Primària i ens han vingut a veure els d'Educació Infantil.

TOP