+34 932 12 33 54
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Portes obertes d'anglès

El passat mes de Març les famílies van visitar les classes d'anglès i els vam ensenyar una petita mostra del que hem estat treballant aquest segon trimestre. Els més petits van representar el conte "Little Rabbit" del mètode Artigal.

Els alumnes de Starters van treballar les descripcions: els pares de la classe del migdia van haver d'endevinar els animals que els alumnes havien descrit, mentre que a la classe de la tarda els alumnes van presentar els monstres creats per ells, tot plegat amb l'ajuda de Lego!

Moltes gràcies per venir!

 

Now in English:

Last month all families were invited to visit our English classes. We showed our parents and other relatives what we have been working on during the second term.

Preschoolers performed the play based on the Artigal story "Little Rabbit".

Starters students (6-7 year olds) had been studying 'descriptions' with the support of Lego: the parents who came to the midday English lesson, had to guess the animals that the students were describing. On the other hand, the after school English group showed and talked about the monsters they had created!

We thank you all for coming!

 

PPOO-STARTERS-MONICA-1
PPOO-STARTERS-ALBA-2
PPOO-ARTIGAL-INFANTIL---LITTLE-RABBIT-2
PPOO-ARTIGAL-INFANTIL---LITTLE-RABBIT-1
PPOO-STARTERS-ALBA-1

 

TOP